Nyheter

Information till våra gäster med anledning av coronaviruset (covid-19)

Skrivet 2020-03-17

Ett av Grekiska grill & bars starkaste signum sedan starten 1995 har varit ta gästens hälsa och restaurangens hygien på största allvar. Under Corona-tiden gör vi vårt bästa för att fortsätta ha en hygienisk trygg restaurangmiljö så att vi kan fortsätta servera Sveriges godaste souvlaki i våra restauranger.

Det redan starka hygienarbetet utökas nu med att se vi till att alla medarbetare med minsta lilla symptom permitteras hem. Nya och striktare hygiendirektiv kring personalhygien och livsmedelshygien har införts i alla restauranger. Samtliga restauranger har placerat handsprit framme för gäster och personal vid ingång, kassa, salladsbuffé, toaletter, diskrum och kök. Vi desinficerar alla kontaktytor såsom dörrhandtag, toaletter osv minst en gång i timmen.

För närvarande håller de flesta Grekiska grill & bar restauranger öppet som vanligt. Om vi får direktiv från myndigheter eller om vi måste göra annan bedömning är vi beredda på att vidta ytterligare åtgärder.

Majoriteten av våra restauranger erbjuder avhämtning och hemkörning. Vi rekommenderar våra gäster att beställa sin mat för avhämtning eller hemkörning. Läs mer om din närmaste Grekiska grill & bar här på hemsidan.

Med vänliga hälsningar

Grekiska grill & bar