Nyheter

GREKISKA grill & bar – Årets Franchisekedja 2021

Skrivet 2021-10-18

GREKISKA har tilldelats utmärkelsen ”Årets Franchisekedja” 2021 vid Svenska Franchisegalan som varje år genomförs på Grand Hôtel i Stockholm.

Idag är GREKISKA grill & bar Sveriges största grekiska restaurangkedja, representerad från norr till söder, runt om i landet. Trots att vår positiva utveckling gjort att vi växt präglas vår verksamhet fortfarande av samma familjära känsla som i första restaurangen i Södertälje.

GREKISKA grill & barfår utmärkelsen ”Årets Franchisekedja” 2021 med motiveringen:

”Pandemin har påverkat våra finalister på olika sätt men alla tre har haft framgång även i dessa tider. Att hitta nya vägar för att utveckla affären tillsammans sina franchisetagare under pandemin var en självklarhet. Vår vinnare ger aldrig upp och är alltid på jakt efter förbättringar och det kännetecknar en framgångsrik franchisekedja. Vår vinnare har alltid sökt efter de bästa lösningarna och har ingen prestige i att erkänna fel utan man väljer då att göra om och göra rätt. De har även varit föregångare i samhällsfrågor vilket har gett dem extra uppmärksamhet inte minst i jurygruppen. Vinnaren är definitivt värdig detta pris som föregångare och nytänkare inom kedjedrift.”

Vi ser utmärkelsen framför allt som en bekräftelse på att vårt sätt att arbeta med franchise fungerar utmärkt. Att få detta erkännande som ett familjeföretag i tuff konkurrens med välkända varumärken, som ofta backas upp av stora investmentbolag, är något utöver det vanliga. Det pekar bara på hur solid GREKISKA grill & bars värdegrund är, vilket är omtanke i alla led, säger Zeki Yalcin VD GREKISKA grill & bar.