Franchise

Sveriges största grekiska restaurangkedja

Att bli franchisetagare handlar om insikten att vilja bli egenföretagare utan att behöva ”uppfinna hjulet på nytt”. Vill du bli franchisetagare och söker ett lönsamt, unikt, nyttigt, igenkänt och starkt restaurangkoncept? Ja, då är du välkommen till Grekiska grill & bar!

GREKISKA är idag Sveriges största grekiska restaurangkedja. Vi skulle också kunna säga att vi är världens fjärde största grekiska restaurangkedja, men vi har ännu inte tagit steget utanför Sveriges gränser. Genom att bli franchisetagare hos Grekiska grill & bar får Du inte bara tillgång till ett färdigt affärskoncept och ett starkt varumärke utan du får även tillgång till kedjans huvudkontor som hjälper dig med allt möjligt för att du ska kunna fokusera på ditt företags viktigaste värde; dina gäster och din personal.

En säkerhet för kvalité

Franchisesamarbetet går ut på att Du som franchisetagare sköter den egna verksamheten som egenföretagare och arbetar med försäljning samt kundservice på lokal nivå. Vi avlastar dig därmed från bland annat leverantörsfrågor, konceptutveckling, tillväxt och marknadsföring. Vårt arbete ger Dig bland annat tillgång till bättre villkor från leverantörer, en säkerhet för kvalité, tidsbesparing och större marknadsföringsmöjlighet. Kort sagt tar du som blir franchisetagare del av de stordriftsfördelar vi skapar för kedjan. Du minskar därmed ditt risktagande och dina utgifter.

Är du intresserad av att veta mer? Läs gärna vår presentationsmaterial här eller ta kontakt med oss om du har frågor!

Bli en del av familjen du med!

Nu söker vi nya franchisetagare i flertalet orter runt om i landet. Antingen har du som blivande franchisetagare en lokal som vi om möjlighet finns bygger om eller så hjälper vi till att hitta en lokal genom våra kontakter. En intresseanmälan görs enklast genom länken nedan eller genom att kontakta vår VD Zeki Yalcin.