Vår mat

På GREKISKA är grillen alltid tänd. I våra restauranger är det öppna köket i centrum så att du ser hur din beställning tillagas från färsk råvara till färdig maträtt. När våra gäster besöker våra restauranger ska de känna sig som en i familjen och äta mat som är tillagad med passion och omtanke.

Det var också vår omsorg om måltiden som gjorde att vi redan Vi vill skapa en relation mellan gästen och maten och väcka semesterminnen till liv. Vår meny präglas av allt från traditionella klassiska rätter som souvlaki, gyros och moussaka till saftiga köttbitar direkt från grillen. Värmen och smakerna på GREKISKA tar dig tillbaka till Medelhavet.

Klicka här för att ta en titt i vår allergideklaration om du är allergiker eller rent av bara nyfiken:

Är du nyfiken på näringsvärdet på din favoriträtt? Klicka då här!

Vår omtanke om gästen har påverkat hur vi tillagar maten. Det innebär att våra råvaror är noga utvalda, att rätterna innehåller mindre salt, att kryddningen är anpassad för svenska smaklökar och att det inte tillsätts några onödiga smakförstärkelser för att gästen ska uppleva rena smaker med långt eftersmak. Omtanke om både tillagning och gäst driver vår passion för att leverera så god mat som möjligt framåt.

Kali Orexi – smaklig måltid! 

Passion och produktion

På vårt centrala kök i Södertälje säkerställer vi dels att det är samma smak och kvalité i kedjans alla restauranger, dels kvalitetssäkrar våra produkter utifrån ett livsmedelshygieniskt perspektiv, men vi testar också oss fram till nya rätter. Ett kvitto på vårt strikta hygienkrav på oss själva är att vårt centrala kök år 2010 blev nominerad till Sveriges hygiensäkraste matproducent!

Catering av mat

Hos oss på Grekiska grill & bar kan du beställa catering till födelsedagar, firmafester, bröllop och andra speciella tillfällen. Vi skräddarsyr ett paket efter just ert behov.
Kontakta din närmaste restaurang för förslag eller huvudkontoret för att komma i kontakt med rätt restaurang.