Om Grekiska Grill & Bar

Vi förmedlar smakerna från Grekland

Det har hänt mycket sedan 1995 då vi fick idén att grilla inomhus i ett öppet kök, och servera grekisk mat på en familjeägd restaurang i Södertälje.

Konceptet att servera sommarmat året om tog ett tag att förverkliga. Vi fick gå igenom helvetets alla sju portar innan vi lyckades hitta rätt och landa med ett fungerande koncept i slutet av 1990-talet.

När vi började få allt fler gäster från närliggande kommuner och ”bekanta” från ingenstans dök upp och frågade om vi kunde lära dem konceptet mognade idén om att göra GREKISKA till en franchisekedja år 2002.
Vill du veta mer om oss? Ladda gärna ner vår konceptbeskrivning här

Europas största grekiska restaurangkedja

Idag är vi Europas största grekiska restaurangkedja, representerad från norr till söder, runt om i landet. Trots att vår positiva utveckling gjort att vi växt präglas vår verksamhet fortfarande av samma familjära känsla som i första restaurangen i Södertälje. Vårt engagemang för hållbarhet genomsyrar vårt arbete, därför erbjuder vi mat som är både nyttig och hälsosam. Och vi gör det på ett schysst sätt.