Nyheter

GREKISKA grill & bar öppnar i Arenastad, i Solna!

Skrivet 2020-09-29

På torsdag den 1 oktober slår Grekiska Arenastaden upp portarna i Bistro Grenolis tidigare lokal på Evenemangsgatan 18.

Vilka ligger bakom den nya restaurangen?

Raymon Varli och hans son Juliano Varli, som även äger och driver Grekiska grill & bar Vaxholm.

– Vi är jätte nöjda med konceptet samt stödet från huvudkontoret, så det var ingen tvekan om att vi ville öppna en till Grekiska grill & bar, säger Juliano.

– Jag tror starkt på Grekiska Arenastaden. Jag tror att tillsammans med alla som jobbar och bor i närheten så kan restaurangen få ett bra lyft. Samtidigt känns det bra att arbeta i en härlig supporter stad, fortsätter Juliano.

Vilka öppettider har ni och hur många gäster får plats?

– Våra öppettider är måndag till torsdag 10:30 – 21:00,
fredag 10:30 – 22:00 och helger lördag 12:00-22:00 samt söndag 12:00-21:00. Vi har lunch måndag till fredag mellan 10:30-14:00. Övriga tider erbjuder vi á la carte, dessutom erbjuder vi avhämtning varje dag från öppning fram till stängning. Vi har ca 60 sittplatser.

Vad kan era gäster förvänta sig?

– Våra gäster ska förvänta sig ett glatt bemötande, en härlig atmosfär och självklart vår goda mat som är tillagad med passion och omtanke, säger Juliano.

– Många har inte haft chansen att kunna resa utanför Sveriges gränser bl. a. Grekland, med tanke på rådande omvärldsläget. Därför tar vi nu Grekland hem till er istället. Vi ser framemot att ha er som våra gäster!

Varmt välkomna!