Nyheter

GREKISKA grill & bar – Finalist till utmärkelsen Årets Franchisekedja 2021

Skrivet 2021-09-16

GREKISKA grill & bar är en av tre finalister till Årets Franchisekedja, som varje år delas ut vid Svenska Franchisegalan på Grand Hôtel i Stockholm.

– De utvalda finalisterna har påverkats på helt olika sätt av det senaste årets pandemi. Men gemensamt är att de har varit snabba med att ställa om sina verksamheter och anpassa sig till de nya marknadsförutsättningarna på ett imponerande sätt. Det gör att de alla tre idag står starkare än någonsin och kan fortsätta att expandera och utveckla sina verksamheter, säger Johan Martinsson, vd på Svenska Franchise Föreningen.

Trots att bolaget verkar i en bransch som drabbats hårt av pandemin har Grekiska grill & bar klarat sig bra med en fortsatt stark ekonomi och expanderat med fyra nya enheter under pandemin.

– Jag ser vår finalplats utöver vårt arbete under pandemin också som ett erkännande av det hårda och målmedvetna arbete som vi lagt ned sedan vi startade som en franchisekedja 2002. Vi tog en del djärva och modiga beslut som senare visade sig vara föregångare i restaurangbranschen. Vi införde till exempel rökförbud, anpassade tidigt våra lokaler för rörelsehindrade och tog fram allergideklaration på vår mat flera år innan lagstiftningen var på plats, säger Zeki Yalcin, VD på Grekiska grill & bar.

För mer info besök Svenska Franchise Föreningens hemsida: Klicka här!